Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania , se va desfasura in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

Pentru a fi performanta, agricultura romaneasca, alaturi de sectoarele conexe, are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea si multe altele sunt aduse in atentia pietei in cadrul celei de-a XXIII-a editie INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din tara si din strainatate.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se desfasoara si INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara

INDAGRA a cunoscut o crestere a numarului de companii expozante si al vizitatorilor prezenti la targ, cat si din punct de vedere al calitatii evenimentelor conexe organizate si al produselor si echipamentelor expuse.

Tematica INDAGRA:

  • Agricultura (utilaje agricole, irigatii si echipamente, transporturi din domeniul agricol, ingrasaminte pentru agricultura, sere si solaria, material saditor, seminte)
  • Zootehnie (cresterea animalelor, cresterea pasarilor, abatorizare, utilaje si echipamente zootehnice, nutreturi combinate, produse de uz veterinar, dezinsectie, deratizare)
  • Viticultura
  • Echipamente de protectie si lucru
  • Laboratoare si aparatura
  • Finantari, consultanta si proiecte
  • Organisme de certificare
  • Bursa de joburi in domeniu
  • Activitate generala

Retrospectiva 2017

Editia 2017 INDAGRA s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, in aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Targ international pentru industria alimentara si EXPO DRINK Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice. Toate cele trei evenimente au reunit peste 828 de companii participante din 28 tari, pe o suprafata de 64.000 metri patrati si au beneficiat de 61.500 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Program de vizitare:

31.10-03.11.2018, intre orele 9:00-19:00.

04.11.2018, intre orele: 9:00-16:00.

Bilet intrare adulti si studenti: 30 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora