Noutatile expozitiei

ADN FACOM este importatorul mărcii numărul unu în Europa de scule de mână– Facom (ADN este partener oficial Facom în România). În cadrul standului, vizitatorii vor pot găsi scule de mana profesionale Facom (cu garanție pe viață) și scule electrice Dewalt (garanție 3 ani), iar noutatea va fi mașina de înșurubat cu impact ½ 18V,  FACOM.

Agra Asigurări este un asigurator specializat în asigurarea culturilor agricole cu o experiență de peste 70 de ani. Activează pe piața din România începând cu anul 2015, cu produse de asigurare și metode de evaluare special concepute pentru culturile agricole. Agra Asigurări este activă la nivelul întregii țări prin intermediul a șase manageri regionali pentru distribuția produselor de asigurare. Evaluarea daunelor se face de către o echipă de specialiști care provin din rândul fermierilor activi, ingineri agronomi, persoane care activează în domeniul agricol și care pot să facă față cu succes provocărilor din sezonul de daună. Aceștia se vor prezenta la INDAGRA cu produse de asigurare specializate pentru culturile agricole:

 • Agrar Basis – Grindina, Incendiu, Îngheț, Furtuna/Ploaie torențială
 • NOU pentru sezonul 2019-2020 – Seceta faza de răsărire la Rapiță
 • Index de Secetă – Grâu, Porumb și Floarea Soarelui

Sere/Solare

Agritot este o companie care se bazează pe dorința de a dezvolta și îmbunătăți agricultura din România. În cadrul portofoliului, aceștia acoperă toate nevoile pe care viticultorii le au. Anul acesta, Agritot va prezenta Fixionh 2 la secțiunea de utilaje mici și, de asemenea, câteva modele noi de pulverizatori.

 

.

În grupul Holland House of Horticulture cooperează 9 firme Olandeze impreuna cu reprezentantul lor exclusiv in Romania AGROENERGY, toate active în segmentul de business internațional dedicate horticulturii in spatii protejate. Iată care sunt noutățile pe care le vor prezenta în cadrul standului:

 • Sisteme de creștere și substrat de căpșuni
 • Control al climatului integrat complet și software în Cloud în sere
 • Substrat de tehnologie înalta pentru spații protejate
 • Managementul fermei horticole și managementul forței de munca

AMIA INTERNATIONAL IMPORT-EXPORT este importator de semințe și material săditor, colaborând cu unele din cele mai prestigioase firme de profil din Europa, printre care se numără: VILMORIN, TOP GREEN, SOPARCO, PLANTIN, SCOTT (SUBSTRAL), PELTRACOM, FERTILPOT. La INDAGRA va expune Gama BIOSTIMULATORI Stoller:

Biostimulatorii se pot aplica la toate culturile horticole, agricole, inclusiv la pomi fructiferi, viță de vie, arbori, arbuști ornamentali și flori .

Gama STOLLER conține biostimulatori de creștere care se pot utiliza în agricultura ecologică.

Biostimulatorii STOLLER aduc un echilibru în dezvoltarea plantelor, ajutând planta în fiecare etapă de creștere, restabilind echilibrul hormonal.

Alke Total Confort firmă a cărei obiect de activitate îl constituie echipamentele pentru creșterea păsărilor, va fi prezentă la INDAGRA 2019 cu o serie de noutăți: sisteme de control de la distanță de pe calculator si smartphone, controlul ventilației în frecvență, sistem de iluminat waterproof, sisteme de alarmă GSM – înștiințare alarme prin SMS direct pe telefon. Vă așteptăm la târg pentru a afla mai multe detalii direct de la expozant!

Alltech, partenerul în nutriţie al fermierilor din România, vine în sprijinul producătorilor de pui, porc, crescătorilor de vaca de lapte, de vaca de carne cu soluţii nutriţionale adaptate fiecărei ferme, cu scopul îmbunătăţirii sănătăţii animalelor, creşterii producţiei şi, în final, cu scopul creşterii profitabilităţii fermei. Anul acesta vizitatorii pot analiza ultima generaţie a sistemului de management de fermă – Keenan InTouch.

Anul acesta A.L.M GENETIC continuă activitatea de comerț cu animale de reproducție din specia bovină, rase de lapte și rase de carne. Din rasele de lapte vor oferta Holstein , Montbeliarde, iar din rasele de carne vor oferta Limousine, Charolaise. În paralel cu această activitate, compania va comercializa echipamente zootehnice noi sau second hand: cușete, fronturi de furajare autoblocante, racleți pentru evacuarea gunoiului, pompe, agitătoare și separatore de gunoi,  saltele pentru vaci și covoare pentru alei sau petru sălile de muls, ventilatoare, diferite tipuri de  adăpători  și săli de muls.

 

.

Bentley Industry SRL (Timisoara, Romania) este producatorul gamei de incineratoare IncinerPro®  -echipamente profesionale destinate eliminării ecologice a deșeurilor de origine animală. Betley Industry se va prezenta la INDAGRA cu:

 • Cel mai avansat robot de spălare a adăposturilor de animale existent pe piața mondială: Evo Cleaner de la Envirologic (Suedia)
 • Incineratoare mobile pentru situații de urgență IncinerPro® pentru eliminarea deșeurilor în cazul dezastrelor naturale și a epizootiilor, atunci cand este depașita capacitatea de distrugere prin metode convenționale
 • Sistemele Feedelio pentru optimizarea nutriției în fermele de bovine de la Dinamica Generale (Italia)

 

.

Biochem este o companie specializată în producerea și comercializarea de aditivi furajeri, suplimente furajere și concepte moderne pentru o zootehnie mai performantă fără antibiotic. Biochem va prezenta, în cadrul INDAGRA 2019, concepte noi pentru popularea cu probiotice a tubului digestiv la pui în incubație, înțărcarea purceilor fără oxid de zinc în concentrații farmacologice și importanța mineralelor chelatate în zootehnie.

BHS BIO este prima și cea mai mare fabrică de inputuri ecologice certificate din România. Aceștia prezintă o gamă de produse ce poate asigura tehnologia completă de fertilizare (BIOHUMUSSOL, ETAMIN) și protecție împotriva dăunătorilor (BIOSEM, BIOPROTEKT, NEEMEX). BIOSEM este primul insectofungicid pentru tratarea semințelor, certificat ecologic, produs în România.

Compania este lider în creșterea inamicilor naturali (insecte și acarieni) pentru biocontrolul mai multor dăunători. Noutatea pe care o va expune în cadrul standului este strategia de control biologic pentru seră, livezi și zone urbane.

Business Development Group este Centrul de Inovație în Pomicultură și Punct de Informare Educație Agricolă. Anul acesta, în cadrul INDAGRA, vor oferi posibilitatea de parteneriate pentru testări de produse și echipamente dar și pentru proiecte de cercetare cu privire la impactul tehnologiilor de cultură atât asupra producției cât și a mediului înconjurător.

CITY INSURANCE S.A., lider pe piața asigurărilor, oferă produse de asigurare specializate, adaptate nevoilor și exigențelor clienților din România. În cadrul INDAGRA, expozantul va oferi tarife competitive cu până la 20% reducere, acoperiri personalizate în funcție de nevoile de asigurare ale solicitanților, produse de asigurare noi sau îmbunătățite, informări cu privire la calificarea pentru acordarea unor beneficia de loialitate.

Compania COMFERT a reușit în cei peste 20 ani de activitate pe piața agribusiness-ului românesc să devină principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierul care dorește să-și îmbunătățească producția atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ. Serviciul de agricultura digitala RHIZA reprezintă una dintre noutățile cu care COMFERT se va prezenta la târgul INDAGRA.

ELICA Compact este un separator multifuncțional de sită de aer pentru prelucrarea și controlul loturilor mici de semințe și polen. Mașinăriile Compact operează pe două sau patru site. De asemenea, acestea sunt echipate cu un sistem de curățare cu bile de cauciuc, un modul de aspirator pentru separarea fracției de lumină și un debit de intrare cu o poartă mecanică de glisare pentru reglarea debitului.

Pentru toți fermierii care vor trece pe la Standul EXPERT AGRIBUSINESS FUNDULEA, vor avea prețuri promoționale la sămânță hibridă de porumb, oferte foarte tentante, vor avea alături specialiștii care vor oferi toate informațiile despre hibrizi, zonarea acestora, comportarea în diferitele condiții pedo-climatice și multe alte informații utile tuturor fermierilor.

O altă noutate este faptul că EXPERT AGRIBUSINESS este proprietarul singurei Stații de condiționat semințe din Fundulea de toate categoriile, de la foarte mici si pana la cele mari. Statia este una performanta care asigura selectarea, calibrarea, tratarea si insacuirea semintelor dupa necesitatile fiecarui client, ea lucrand atat pentru necesitatile proprii cat si prestari de servicii de calitate superioara pentru diferiti parteneri producatori si distribuitori de samanta.

S-Construct produce diverse articole din beton arhitectural, fier și lemn. Au câștigat reputația unui producător de încredere, confecționând produse de calitate superioară și fiind activi pe piață de peste 20 de ani.  Vor expune la INDAGRA 3 modele de fântâni produse din ciment de calitate superioară, iar burlanul fântânilor este întărit cu fier armat, evitând astfel tot felul de fisuri și distrugerea în timpul utilizării.

 

.

Florian Ltd. se ocupă cu producția, selecția și importul diverselor soiuri de semințe pentru legume, flori, plante medicinale, lucernă și amestecuri de iarbă. O altă activitate majoră a companiei este comerțul cu produse agricole destinate profesioniștilor și grădinarilor, precum polietilenă pentru sere, îngrășăminte, substraturi de turbă, ghivece, containere și tăvi de cultivat, benzi de picurare, plase, foarfece profesionale pentru pomicultura, accesorii de grădină.  În standul Florian Ltd. Din cadrul INDAGRA veți putea găsi ultimele soiuri de roșii și castraveți, precum și o varietate de semințe pentru legume, fructe, plante medicinale, flori, lucerna.

 

.

Gakon este o societate globala care construieste sere. În cadrul INDAGRA, Gakon va prezenta un concept nou: ECO GREENHOUSE– sera cu o soluție integrată, care se adaptează oricărui climat, dimensiune și intensitate de încălzire. Scade umiditatea, salvează energie și minimizează dozarea de CO2.

 

.

Geona Tehnica Agricola este un importator de unelte de legat viță de vie și livezi. Acesta va expune în cadrul standului noua foarfecă care nu permite accidentări care oferă o siguranță sportită.

 

.

GHESAF este importator și distribuitor de semințe legume profesionale. Aceștia vin în întâmpinarea fermierilor cu hibrizi noi de tomate adaptați la cerințele pieții, respectiv : timpurietate, rezistente la TSWV (virusul petelor de bronz), TYLCV (virusul răsucirii și îngălbenirii frunzelor), Mi (Nematozi), producții ridicate de fructe calitatea I.

 

.

Goji Bio Brașov este cel mai mare producător de material săditor Goji și consultanță specializată. Goji Bio Brasov oferă soluții complete pentru culturile de Goji, material săditor certificat Bio, tehnologie de cultură, soluții tehnice personalizate, desfacerea producției. Noutatea cu care se vor prezenta anul acesta la INDAGRA este soiul omologat românesc de Goji denumit „Kronstadt”, fiind eligibil pentru proiecte pe fonduri europene.

Hellmann Poultry este specialist în sisteme de colonii mici, sisteme de creștere, sisteme aviare, sisteme Freerun de colectare a ouălor, sisteme de alimentare, sisteme de îndepărtare a gunoiului, sisteme de control climatic și accesorii pentru echipamente. Printre noutățile pe care le va prezenta se numără sisteme aviare, sisteme freerun produse de Hellmann.

În cadrul expoziției INDAGRA 2019 o să prezentăm, pe lângă produsele deja cunoscute cum ar fi: CROPMAX, Razormin, gama Rijk Zwaan, gamă POPVRIEND SEEDS, și ultimele noutăți în materie de inputuri și servicii, în special pentru horticultori și nu numai:

ARDEI

 • Vitalica – ardei kapya cu fructe mari

TOMATE

 • Umagna
 • Zulfia
 • Manusa, tomate roz

CASTRAVEȚI

 • Romara – castravete cornichon cu fructe mari

PRODUSE

 • AgroBio – Combaterea dăunatorilor cu insecte benefice și polenizare prin bondari
 • Raykat Engorde – stimulator pentru mărirea fructului si pentru coacerea rapida
 • Barenbrug – soiuri lucernă și plante furajere

HortiGreen Tech este producător de sere și furnizor tehnic pentru cultivatorii de sere și investitori horticoli. Printre noutățile pe care le va prezenta în cadrul standului se numără: proiectele de seră la cheie, automatizare a ambalajelor.

Humofert se concentrează pe soluții microbiene, biostimulante, oligoelemente, îngrășăminte lichide și cristaline. Noutățile pe care Humofert le va prezenta la INDAGRA sunt soluțiile microbiene care  se bazează pe creșterea plantelor și le protejează împotriva agenților  dăunători și patogeni. Există biofertilizanți specifici pentru aplicarea foliară și la rădăcină, fiecare conținând un set selectat special de specii microbiene.

HZPC HOLLAND pune la dispoziție soiuri de cartofi inovatoare, care sunt optimizate pentru condițiile de creștere locală. În România, compania este prezentă de peste 15 ani, în toate regiunile reprezentative pentru cultivarea cartofilor. Soiurile cultivate în România sunt perfect adaptabile și răspund pe deplin sectorarelor de retail, celui tradițional, precum și pentru cerințele de procesare. În acest an, propunem noi soiuri cu un potențial ridicat de cultivare, adaptabile condițiilor de climă din România.

Având o vastă experienţă pe piaţa produselor pentru agricultură şi un portofoliu de produse care cuprinde de la ambaleje (boxpaleți și europaleți), plase pentru ambalat legume – fructe și agrotextile de protecţie, echipamente pentru irigaţii (sisteme cu tambur şi furtun, sisteme pivot şi lineare, motopompe şi staţii de pompare, pompe alimentate cu energie solară), sisteme de compostare pentru deşeuri organice şi instalații de digestie anaerobă ce transformă deşeurile organice în fertilizant pentru terenurile agricole, IRIDEX GROUP PLASTIC va prezenta anul acesta la INDAGRA următoarele noutăți:

 • Sisteme noi de generare a compostului
 • Plase tubulare pentru ambalat usturoi si ceapa

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora. Anul acesta, IPSO Agricultură expune la târgul INDAGRA cea mai nouă tehnologie agricolă disponibilă pe piață. Utilajele John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT vor fi vedete în stand.

INCDA Fundulea este recunoscută drept cea mai importantă unitate de cercetare agricolă din România datorită, atât rezultatelor obţinute în diferitele sectoare ale cercetării agricole privind cerealele, plantele tehnice şi furajere, cât şi în valorificarea acestor rezultate de către cultivatori. INCDA Fundulea va expune în cadrul târgului INDAGRA următoarele noutăți: soiuri si hibrizi cu o productivitate ridicată, rezistenți la boli și hibrizi de floarea-soarelui rezistenți la erbicidele Expres și Pulsar.

Cu o experiență de peste 5 ani, firma Inox Center s-a înființat din dorința de a ajuta fermierul român prin furnizarea de echipamente și tehnologii pentru zootehnie. Printre noutățile cu care se vor prezenta în acest an la INDAGRA, se numără:

Puli-sistem – sistem de spălare al ugerului la sala de muls care reduce timpul de muls cu aproximativ 20% și costul pe consumabile.

Galebreaker – sistem de închideri laterale cu prelate anti-vant, uși cu prelata și plasa anti-vânt cu sistem de închidere automatizată sau manuală, ventilație prin tubulatură pentru grajdurile de viței.

Bioret-agri– saltele cu latex și cu pernă de apă pentru spațiile de odihnă ale vacilor .

Intertim Ltd. produce și distribuie îngrășăminte și adjuvanți extrem de inovatori, combinate cu soluții IT agro. În cadrul INDAGRA vor expune următoarele noutăți:

– îngrășăminte inovatoare micro granulare și foliare

– adjuvanți foliari inovatori pentru aplicare specializată

– îngrășământ foliar specializat cu azot cu eliberare controlată

– GlucoGarden® – îngrășăminte de vânzare cu amănuntul pentru grădinărit

Grupul de firme KLASTORF asigură produse şi servicii de consultanţă tehnică pentru agricultură. De asemenea, este ȋn România unic distribuitor de produse de la cele mai renumite companii din lume pentru agricultura conventională şi BIO. În cadrul INDAGRA vor prezenta seminţe cu tolerane şi rezistente la boli. Produse de combatere boli şi dăunători Bio sau cu reziduuri zero. Combatere BIO cu prădători.

Una din noutățile de la târgul din acest an este introducerea în portofoliul a foliei de acoperire cu lățimea de 20 de metri. Folie profesională TRC DH – SOTRAFA pentru sere și solarii este multiaditivata (UV, EVA, IR), triplustratificată,  iar grosimea este de 180 microni (0.18 mm).

Cea de-a doua noutate a acestui an este îmbogățirea gamei de îngrășăminte cu produsele Mineralgold HD – îngrășăminte de tip NPK sub forma de gel. Noua gamă a fost concepută cu scopul îmbunătățirii fertilizării foliare cu diferiți nutrienți fiind ideală pentru a satisface nevoile oricărei culturi pe durata tuturor anotimpurilor și a fazelor de dezvoltare.

O altă noutate este este introducerea în portofoliu a două produse pentru agricultura ecologică, adjuvantul Heliosol și fungicidul Heliosulf.

Heliosol este un adjuvant organic ce îmbunătățește eficiența fertilizărilor foliare și a tratamentelor aplicate culturilor pentru combaterea daunatorilor.

Heliosulf este un fungicid biologic sub formă lichidă, certificate pentru agricultura biologică, care acționează cu maximă eficiență împotriva făinării la un număr mare de culturi: viță de vie, pomicultură, horticultură și cereale.

Societatea este înfiinţată în anul 1950, în oraşul Dobrici. În prezent, firma produce:

-echipamente (adaptoare) de recoltat rapiță;

-utilaje de zdrobit (tocat) tulpini de floarea soarelui sau rapiță (după recoltat).

Printre produsele noi pe care Metalagro le va prezenta sunt hederele de floarea soarelui pe care le producem sunt puse de acord cu soiurile diferite de floarea soarelui.

MLINOSTROJ este o companie producătoare de echipamente industriale, linii de producție, sisteme pentru recepționarea, curățarea, uscarea și depozitarea cerealelor, porumbului și producătorilor de ulei. Anul acesta va prezenta în cadrul INDAGRA următoarele noutăți: sisteme de reducere a prafului pe liniile de primire și expediere a cerealelor, sisteme de colectare a prafului de cereale și a deșeurilor, uscătoare de cereale în două faze modernizate și utilizarea de noi materiale rezistente la uzură și coroziune.

Mulmix este o companie italiană specializată în ingineria, producția și modernizarea instalațiilor de stocare, instalațiilor portuare și a liniilor de selecție semințe. Compania dispune de flexibilitatea de a construi instalații la cheie de dimensiuni medii până la cele industriale mari (echipamente Maxima HD). În aproape 50 de ani de istorie, Mulmix a lucrat în peste 70 de țări, satisfăcând cerințele a 2000 de companii care au achiziționat instalații complete.

În completarea soluțiilor pe care Naandanjain le-a oferit fermierilor în ultimii 10 ani,  au adaugat în portofoliu instalațiile de irigare tip PIVOT și LINEAR, cu care se adresează în mod special fermierilor de cultură mare.

Pentru fermele de legume si pomicole, continuă să adauge plus valoare prin inovații tehnologice de control eficient al apei și fertilizanților : statiile de monitorizare ROOT-SENSE sunt o premieră pentru România.

NETAFIM, lider mondial în soluții inteligente de irigare, prezintă producătorilor din întreaga lume cea mai complexă ofertă de sisteme de irigare din sectorul agriculturii. Calitative, ușor de folosit și accesibile, soluțiile companiei de irigare brevetate, se pliază pe toate tipurile de culturi, teren și climă. Printre noutățile pe care le vor prezenta la târg se numără: Streamline x, Netbeat și sistemul de irigații subsolier pentru viticultură și pomi fructiferi.

În acest an, NETagro propune fermierilor o gamă complexă de fertilizanți foliari performanți, cu rezultate spectaculoase înregistrate în campania agricolă 2018-2019. Este vorba despre gama EKOLIST (Cereale, Porumb și Rapiță) – fertilizanți foliari destinați culturilor de cereale, porumb și rapiță, ce conțin substanțe nutritive și microelemente de înaltă biodisponibilitate, sub formă de chelați EDTA și DTPA, cu efect de creștere a rezistenței plantelor la stresul biotic și abiotic; Nitrospeed 39 – fertilizant foliar pe bază de azot și magneziu, îmbogățit cu molibden, nichel și titan: o compoziție special creată pentru a maximiza utilizarea azotului, ce crește rezistența la stres a plantelor, având totodată rol de biostimulare.Totodată, NETagro propune produsul inovator STIM+ – fertilizant biostimulator de răsărire folosit în tratamentul semințelor la culturile de porumb și cereale păioase; Biostart Top – îngrășământ starter microgranulat îmbogățit cu acizi humici și fulvici. Și GrainGold Bio – îngrășământ starter microgranulat certificat pentru agricultura ecologică.

NHR Agropartner este importator de utilaje agricole de înaltă calitate. În prezent, NHR Agropartners  deţine o reţea de 13 filiale care oferă o gamă complexă de produse şi servicii: vânzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii. NHR Agropartner deține în portofoliu mărci de top, distribuite exclusive, cum ar fi: DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea.

În premieră, la standul NHR Agropartners din cadrul INDAGRA, se vor putea achiziționa obiecte promoționale cu brandurile utilajelor pe care le reprezintă.

.

Olmix Group a devenit unul dintre cei mai importanți specialiști, la nivel mondial, în biotehnologii marine și chimie verde. Compania se ocupă valorificarea resursei abundente neexploatate, precum algele, pentru a promova o alimentație durabilă care conduce la limitarea utilizării pesticidelor, administrării antibioticelor și a aditivilor alimentari. Grupul Olmix oferă soluții naturale de nutriție și sănătate destinate plantelor, animalelor și oamenilor, pentru a construi un lanț alimentație-sănătate complet și coerent inovând prin resurse, prin tehnologie și prin calitate în sprijinul consumatorilor finali.

Palaplast face parte din industria de conducte din plastic și accesorii utilizate la irigare, alimentare cu apă, încălzire și protecția cablurilor, accesorii de compresie pentru apă potabilă 16atm cu conexiuni filetate din aramă, potrivite pentru aplicarea în rețelele de conducte de apă, stropitoare noi cu impact ½ ”, producerea de conducte de până la 630mm diametru potrivite pentru rețele de apă, canalizare și cablu, linii de conductă cu un nou.

Patru Agro este importator și distribuitor de semințe legume, semințe lucernă, semințe porumb, nuci altoiți și fertilizanti. Ca noutăți, Patru Agro va expune un soi nou de lucernă din Dobrogea și hibrizi noi din gama EnzaZaden: castravete cornichon Severin F1, dovleac Nelson F1, dovleac tip pară Tiana F1, tomata roz Perugino F1.

.

Planasa este liderul în domediu horticol la nivel mondial. Compania produce și comercializează material săditor de înaltă calitate, atât soiuri proprii cât și soiuri comerciale. Planesa va prezenta nouile soiuri de căpșuni rezistente și un soi nou de zmeura.

.

PLASTIKA KRITIS este unul dintre principalii producători europeni de filme agricole de înaltă calitate, cu sediul central în Creta, Grecia. Compania are o orientare internațională puternică, cu facilități de producție în Grecia, Franța, China, România, Polonia, Rusia, Turcia și vânzări în peste 70 de țări din întreaga lume. Plastika Kritis va prezenta următoarele filme:

 • Filme cu serele EVO
 • Filme cu silozuri specializate

.

Este producător de mașini agricole, echipamente de producție peleți, epuratori chimici pentru semințe, transportatoare cu șuruburi.

Noutăți:

 • Curățarea completă a semințelor – plante de tratare chimică
 • Instalații complete de producție de peleți agro deșeuri

.

Rocavera are ca principal obiect de activitate distribuția de construcții modulare cu structură ușoară din aluminiu și corturi pentru diverse evenimente. Printre noutățile pregătite pentru INDAGRA se află stocul de hale tip cort în diverse configurații, disponibile pentru achiziționare imediată (nefiind necesar timpul de așteptare pentru producție) sau pentru închiriere.

.

Roadhill Automotive este dealerul si service-ul autorizat Ford. Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfârșit! Datorită tehnologiilor cu care vine echipat, cel mai vândut pick-up din Europa, te va ajuta să muncești mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, cel de asistență la menținerea benzii de mers și senzorii de parcare, toate îți amplifică vigilența și încrederea la drum. Iar asistența la pornirea în rampă, controlul la coborârea în pantă și asistența activă la parcare te ajută să menții controlul.

O gamă de tehnologii avansate și sisteme inteligente oferă o experiență de condus unică. Iar cu simpla apăsare a unui buton poți activa noul Sistem de gestionare a terenului. Există șase moduri diferite, fiecare optimizând capacitățile grozave ale vehiculului pentru un anumit teren: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarbă, pietriș și zăpadă”, modul „Noroi și nisip” și modul „Stâncă”. Pentru o experiență off-road feroce, selectează modul unic „Baja”.

Romvac va fi prezent anul acesta în calitate de expozant la Targul INDAGRA și vă așteaptă în cadrul standului cu o serie de noutăți, precum:

BioEnterom – Probiotic pentru stabilizarea florei intestinale. (păsări)

BioLactorom – Probiotic pentru stabilizarea florei intestinale. (păsăro, mamifere, pești)

BioRomsil – Probiotic şi auxiliar tehnologic pentru însilozarea plantelor furajere

Ecvipur – Șampon pentru ecvide, pentru Igienizarea și întreținerea pelajului

Rom – Agrobiofertil NP – Biofertilizator pe bază de culturi bacteriene

RomImunoactivS – Stimulent alimentar imunomodulator. (Bovine, cabaline, ovine, caprine, suine, canide, feline)

Herbal Mycoderm – Gel de uz veterinar, antiinflamator și antimicotic. (canide și ecvide)

RomEnteroprotect – Pastă orală de uz veterinar

FiveHerbs – Șampon antiparazitar pentru canide.

Romivermectin – Soluţie injectabilă. Antihelmintic cu spectru larg, acaricid

Rombendazol 10% – Suspensie orală. Antihelmintic cu spectru larg

Rombendazol Super Comprimate. Antihelmintic cu spectru larg

Rota Guido proiectează și realizează soluții de avangardă pentru producerea intensivă, instalații pentru producerea de biogaz și biometan. Misiunea noastră este de a crea centre zootehnice integrate pentru cel mai bun confort al animalului și a omului, oferind tot mai multă rezistență mediului sau de lucru în ceea ce privește teritoriul, pentru o dezvoltare mai durabilă pentru a proteja generațiile viitoare. Anul acesta, aceștia vor prezenta o serie de produse noi, inclusiv un nou sistem de ventilație pentru bunăstarea animalelor.

RURIS este o companie cu capital 100% românesc, care investește în activități de cercetare, dezvoltare și producție de motoutilaje agricole. Ruris se va prezenta la INDAGRA cu o serie de noutăți, precum:

 • noua gama de motocoase,
 • noua gama de mașini de tuns gazon,
 • motosăpătoare profesională 1300 KS (13 CP),
 • kit protecție (Kit atomizor, Kit motocoasă, Kit motoferăstrău).

.

Royal Brinkman este furnizor atât de produse, sisteme și servicii, cât și de consultanță în domeniul horticol, cu reprezentare locală puternică în țările cu cea mai ridicată dezvoltare la nivel de culturi în spații protejate.

Pentru a fi siguri de introducerea într-un mediu sănătos a rasadurilor și pentru o cresterea armonioasă a culturii, în acest an, Royal Brinkman va aduce urmatoarele produse: HUWA SAN, Menno clean, substrat de cocos – BIO GROW, agenți de umbrire.

Ceres Union SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării semințelor profesionale de legume și accesoriilor de grădinărit. Lansat inițial doar ca magazin online, cu serviciu de livrări prin firmele de curierat și Poșta Română, SemintePlante.ro deține astăzi și un showroom în București, unde clienții pot vedea produsele și pot primi sfaturi cu privire la activitățile horticole. Noutățile pe care le vor prezenta în cadrul standului sunt: hibrizii din portofoliul Bakker Brothers – vinete Canna F1, porumb zaharat Siklos F1, ardei gras Frey F1.

 

Sen Engineering Solutions Srl este distribuitor de echipamente industriale și din domeniul naval, precum și de piese de schimb pentru acestea.

Printre noutățile pe care le vor prezenta la INDAGRA 2019 se numără sistemele de pompare plutitoare ETEC

 

Sere Transilvania se ocupă cu producția și comercializarea de sere și solarii profesioniste și hobby, spații de depozitare, mese de cultivare. Comercializarea de produse horticulturale, accesorii, irigații și automatizări. Noutatea pe care o vor prezenta este masa de cultivare.

SKOV este liderul international din industria controlului climatic și al managementului  producției animalelor din ferme. Printre noutățile cu care aceștia se vor prezenta la târg, se numără: plasa de insecte care reduce riscul infectării producțiilor de porci și păsări de curte,  ecran mărit pentru computerele de climatizare și producție, senzor de ammoniac care măsoară permanent concentrația de amoniac din grajduri.

Servmetro este o companie producătoare de cântare electronice atât pentru animale, cât și pentru automobile. În cadrul standului, Servmetro va prezenta cantarul pentru animale amplasat pe remorca.

.

Synevovet este primul laborator din sectorul privat din România axat doar pe patologia veterinară.

Compania oferă o gamă largă de servicii uzuale și de diagnostic avansat (peste 600 servicii) de: biochimie, hematologie, microbiologie, parazitologie, serologie, alergologie, toxicologie, endocrinologie, PCR, citologie, histopatologie și genetică.

Synevovet este unul dintre puținele laboratoare veterinare din Europa de Sud-Est care oferă servicii de diagnostic avansat pentru segmentul veterinar din România și nu numai, servicii destinate atât animalelor de fermă, cât și celor de companie.

Triton are princapala activitate comerțul cu scule electrice profesionale, industriale, pentru construcții, accesorii pentru mobilier, feronerie etc. Noutățile pe care le va prezenta la INDAGRA sunt:

 • Gama de scule Dewalt, cu acumulatori
 • Produse chimice pentru reparatii si intretinere Weicon
 • Articole protectia muncii specializate pentru sectorul agricol

Tatano oferă o gamă amplă de produse și soluții pentru instalațiile de încălzire și producție apă caldă menajeră sau de proces tehnologic, cu funcționare pe biomasă lemnoasă și agro-vegetală (tocătură de lemn, rumeguș, talaș, pellet, agro-pellet, reziduuri agricole, lemn combustibil solid, într-o diversificată gamă de modele și de puteri: 15 kW- 3 MW. Nu vor lipsi de pe stand modelele de centrale Kalorina BK special destinate fermierilor, ce pot utiliza reziduurile de cereale pe post de combustibil, generatoarele de aer cald Kalorina K24 E și K23 E pe reziduuri vegetale peletizate sau tocate, sisteme de combustie pe grătare mobile ce permit arderea paielor și a peletilor din paie. Centralele sunt conforme ultimelor normative impuse în sector cu privire la clasa de eficiență energetică, randamentul și emisiile de mediu.

TechAtol este importator și distribuitor de consumabile pentru vulcanizare.

Unic importator în România de petice marca VIPAL.

La ediția din 2019 a INDAGRA, compania va expune petice de anvelope VIPAL cu inserție metalică, soluții de lipit, valve agricole, scule pneumatice pentru efectuarea reparațiilor.

Total Business Land pune la dispoziția clienților săi o echipă de consultanți cu competențe pluridisciplinare și experiență relevantă dobândită în cadrul unor proiecte economice de înaltă complexitate. Anul acesta, la INDAGRA, Total Business Land se va prezenta cu o noua forma de management integrat al suprafețelor de teren agricole și forestiere. Produsul se adresează proprietarilor sau administratorilor mari suprafețe de terenuri agricole sau forestiere, ferme vegetale și zootehnice prin intermediul unui produs integrat, personalizat in funcție de cerintele clientului.

Veterin Distribution, companie cu capital 100% românesc, este reprezentantul în România al unor companii producătoare de medicamente, suplimente și echipamente pentru uz zootehnic de renume. Vizitatorii INDAGRA 2019 se vor putea bucura de  noul INTRACARE, făcând parte din gama INTRA HOOF FIT, gamă largă de produse pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor copitelor în fermele de bovine.

Villanger Romania este importator direct de echipamente de grădină și scule electrice. Printre produsele pe care compania le deține se numără: mașini de tund iarba, tractorașe de tuns, motosape, motocoase, motopompe, despcătoare de lemne, foreze pământ, compresoare, generatoare, drujbe.

 

.

Waspper S.R.O. oferă o gamă largă de aparate de spălat cu presiune, cu motor în 4 timpi alimentat cu benzină, la presiuni superioare de până la 230 bari, independența totală față de rețele de electricitate și apa curentă. Aparatele pot fi alimentate cu apă din diferite recipiente. Acest avantaj, împreună cu motorul pe benzină constituie atuuri ce permit utilizarea aparatelor noastre în diverse aplicații, în zone lipsite de utilități. Waspper S.R.O lansează la Indagra 2019 aparatele de spalat cu presiune GP 500 și GP 1000 dotate cu propriile bazine de apă de 500l, respectiv 1.000l, motorizări Peggas, Honda și Briggs & Stratton, presiuni superioare de până la 230 bari. Fiind dotate cu o valvă de umplere cu 3 căi, acestea pot fi utilizate în 3 moduri diferite printr-o simpla rotire a mânerului valvei.

 

.

INDAGRA

un eveniment ce nu trebuie să lipsească din agenda ta!

Pentru o cât mai mare vizibilitate noi te promovăm pe toate canalele de comunicare ale INDAGRA! Pozele si informatiile produselor tale sunt imaginea care te reprezinta! Noi le facem cunoscute pe retelele sociale, dar și în secțiunea de Noutăți!

Tot ce trebuie să faci este să transmiți urmatoarele informații la ioana.jianu@romexpo.ro:

Sigla companiei

– fotografii cu produsele expuse de compania ta

– un document word cu noutatile prezentate si activitatile din standul tau

– un video de prezentare al companiei sau al produselor tale

Pentru o participare complexă la INDAGRA îți recomandăm:

Înscrie-te în Grupul de Facebook INDAGRA 2019 și fii parte din comunitatea INDAGRA!

Dă LIKE Paginii de Facebook INDAGRA și fii primul care află cele mai importante noutăți ale târgului, dar și produsele pe care le prezintă competitorii!

Nu uita să inviți potențialii clienți la târg! Așa că, dă SHARE paginii de Facebook INDAGRA și anuntă că evenimentul va avea loc în Pavilioanele B1, C1 și C2 și pe platformele exterioare, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019!