La INDAGRA 2020 veți găsi o varientate mare de produse și servicii agricole, viticole, horticole și zootehnice, fiind prezenți sute de expozanți!

În 2020, INDAGRA se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B1, C1, C2, precum și platformele exterioare: 1-13, G2, V5, V6, C1, Aleea Verde și Aleea Negustorilor, reunind sute de expozanți din domeniul agricol, viticol, horticol și zootehnic.

Asociațiile profesionale din domeniul INDAGRA vă vor întâmpina cu evenimente conexe, precum conferințe cu teme actuale și de interes pentru publicul specialist, demonstrații și seminarii. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Program expozițional:

28 – 31 octombrie 2020, interval orar 9:00 – 18:00

1 noiembrie 2020, interval orar 9:00 – 16:00

Bilet intrare adulți și studenți: 30 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO